Mitt hem är till salu!

Oups, tiden stack visst iväg och det har tydligen gått en hel vecka sen sist. Och under tiden har det hänt en hel del här..
På eftermiddagen fredags hade vi vår mäklare här för ett första möte och det gick så bra att hon ringde hit en fotograf direkt och nästa förmiddag låg annonsen ute på nätet. På måndag redan är det visning och sen får vi hoppas att en bra budgivning tar fart! Snabba puckar alltså.

En mäklarbild på vårt matrum.


Ett favoritkök




Dom gjorde det här köket i bygglov för ett par år sedan och sedan dess har jag haft det med mig i tankarna, för jag gillar det verkligen! När det blev klart att vi skulle flytta till huset dök det här köket upp än en gång i tankarna, för köket måste vi göra något åt direkt vi flyttat in. Jag gillar att det här köket är så ljust ochluftigt med bra arbetsytor, jag gillar allt det vita och enkla ihop med det färgglada och lekfulla, det gamla blandat med nytt, jag gillar matplatsen med många lampor, trasmattor och platsbyggd bänk. Ja, jag gillar allt i det härköket och skulle stormtrivas om det vore mitt.


Matinspiration

Jag gillar att både laga mat och baka och provar gärna nya recept. Trots det så blir det oftast så att jag kör på samma gamla vanliga säkra kort och speciellt samma gamla råvaror. Men i år har jag bestämt mig för att testa massa nytt och har nu en rätt lång lista med matvaror jag vill testa, bl.a lamm som jag aldrig som jag aldrig tillagat och faktiskt knappt en ätit. Halv åtta hos mig är ett favoritprogram som jag ser så gott som dagligen om jag kan. Tjejen som var värdinna igår lagade lamm och det var ett recept jag vill testa på framöver. Och även efterrätten hon gjorde måste jag prova.


Rosmarin- och vitlöksstekta lammracks med sötpotatisgratäng samt rödvinsreduktion



Het ananascocktail med co-coglass

Hittade även ett annat recept igår jag ska prova. På en soppa. Jag älskar soppor.

Jordärtskockssoppa med ost- och kavringsströssel

Från etta till hus!

Ja, nu kommer de ske stora förändringar här i vår. Jag och min sambo bor just nu i en 1,5:a på 40 kvadrat i en av mellansveriges större städer. Men nu ska vi lämna compact-livinglivet bakom om oss och flytta till hus på landet och den lilla orten i Dalarna som vi kommer ifrån! Det blir total förändring för oss alltså och jag känner just nu en slags skräckblandad förtjusning. Men det ska bli otroligt spännande och skönt med hus. Jag ser verkligen fram emot att slippa bo i lägenhet. Varken jag eller min sambo är väl några lägenhetsmänniskor och vi har länge drömt om ett hus. Men att allt det här skulle ske nu kunde vi inte ens ana för bara ett par månader!



/Anna

Fint från Indiska

Indiska tycker jag ofta har mysiga och fina saker, men det brukar inte vara något som passar in i mitt hem. Men nu fick jag se att dom har en ny serie porslin som jag tycker ser fin ut, iaf ser de så ut av bilderna på hemsidan, så det här ska jag ta mig en närmre titt på. Framförallt den större skålen. Tänker mig att den skulle vara fin att ha ståendes framme på en köksbänk med något i. 

Mugg 79:-
Mindre skål 79:-
Större skål 199:-


/Anna

Jag börjar blogga!

Hej och välkommen till min blogg!

Jaha, det blir spännande att se vad det blir av det här nu när jag tar tag i det jag har funderat på ett tag, nämligen att skaffa mig en blogg. Jag var ett tag inne på att skaffa två bloggar med olika inriktningar. Men eftersom jag kom fram till att jag ju gör detta för min egen skull och inte för att få massa läsare så får det räcka med en blogg. Och så får vi helt enkelt se hur det här utvecklar sig. Det jag vet med säkerhet är att det kommer komma en hel del heminredning i denna blogg eftersom det är ett av mina intressen.

/Anna


RSS 2.0